zaterdag 30 juli 2011

Ziekjes en Zakjes

Bah, ik zit met m´n beentje omhoog...
Gisterenmiddag dacht ik kramp te hebben in m´n kuit, maarja, heb wel vaker een pijntje dus ´s avonds gewoon gezellig gewinkeld met m´n zus. Toen ik weer thuis uit de auto stapte voelde het toch niet goed, dus op de bank en er niet meer vanaf geweest.
Na een onrustige nacht er vroeg uit want ik moest werken. Hmm, ik kon helemaal niet op m´n been staan! Dus de huisartsenpost gebeld en ik mocht komen. ´Wilt u in de loop van de dag of nu meteen?' 'Nu meteen graag!' pff, had het echt niet meer. Dus mama en ik snel de auto in (na nog net het werk afgebeld te hebben) en toen naar de post. Opsich redelijk snel geholpen, maar ik had heel veel pijn, dus toen vond ik het heel lang duren :P.
Nou heb ik op dat been al heel lang een klein wondje, dus de dokter dacht aan wondroos...auw,auw. Nu dus een antibiotica voor 7 dagen. Donderdag heb ik eigenlijk de operatie, dus maandag bellen of dit wel door kan gaan?! Hoop het wel, heb me nu voorbereid en alles is geregeld....maarja even afwachten.

Dan wat leuker nieuws. Dankzij Lielie en daf heb ik nu de perfecte zakjes voor mijn zelf gemaakte kaarten. Thanks!!!
Hun site is ook zeker de moeite waard om even te bekijken, dus vooral doen zou ik zeggen!

vrijdag 29 juli 2011

maandag 25 juli 2011

Zwart gat

De tour is voorbij...Iedere dag lekker tv gekeken (als ik niet hoefde te werken), daarna het sportjournaal kijken, 's avonds nog de avondetappe, allemaal erg leuk! En nu....is het voorbij! Weer een jaar wachten..Maar ik heb geluk, ik heb nog een passie en dat is zwemmen. Wil nou net afgelopen zondag (laatste dag van de tour) het WK zwemmen beginnen. Ghaha, dag zwart gat!

zondag 17 juli 2011

Dát zijn de leuke dingen!

Gisteren zou ik met een vriendin naar de kermis gaan...nou, met dat weer van gisteren (lees: heel hard regenen en waaien) hadden we daar dus niet zo veel zin meer in...! In het dorp was er ook een zomerfeest met kraampjes, maar er was uiteraard geen kraampje te bekennen, dus daar zijn we ook niet heen geweest. Gewoon op de bank gezeten dus! En dat was best gezellig, maar we wilde komende week wel leuke dingen gaan doen, maar wat doe je met dat weer? Dan is er eigenlijk niets leuk. Maar toen kwam er ineens in m'n hoofd op: 'We kunnen ook naar een musical gaan?' En mijn vriendin 'ja leuk, ik wil graag naar We will rock you'. 'Ja, ik ook wel, zullen we ff kijken op de computer?' Dus hop, stoel erbij en op de pc gekeken. Was dus een actie dat je 2 kaartjes voor de prijs van 1 kon krijgen. 'ff kijken tot wanneer die actie is, ooh tot 17 juli!Dus dan moeten best wel nu boeken...!'
Ff gekeken wat het goedkoopste was en waar we het beste zouden zitten en voila! Binnen een half uur hadden we kaartjes voor de musical! Woensdag gaan we dus gezellig met z'n tweeën naar Utrecht :D !

donderdag 14 juli 2011

100

Goh, het bericht hieronder was het 100e blogbericht kwam ik net achter! Niet echt de meest leuke blog, maarja wel weer een mijlpaal. Op naar de volgende 100!

dinsdag 12 juli 2011

Opname

4 augustus is het zover, dan wordt ik opgenomen om de shunt aan te laten leggen...
Een ader uit m'n been wordt dan in mijn arm gezet en die wordt weer met een andere ader verbonden en voila, een shunt! (zo makkelijk als ik het nu getypt heb zal het alleen helaas niet gaan denk ik zo haha!)
Ik had vanochtend maar eens gebeld, want we waren wel benieuwd of ze al een datum wisten en die was er dus.
3 aug. opname en dan 4 aug. OK. Spannend...

zaterdag 9 juli 2011

Natte voeten



Gisterenavond ging ik met de Boemelaars naar de bierfeesten die een andere blaaskapel had georganiseerd. Het was op een camping hier in de buurt en het podium stond achter een peuterzwembad. In totaal waren er 5 kapellen en ieder mocht 2x een half uur blazen.
Het eerste setje stonden we op het podium en hadden we nieuwe nummers voor het eerst geblazen, ging goed! Rond 23.30uur mochten we nog een keer, maar toen kwamen we op het idee om de schoenen en sokken uit te doen, broek omhoog en om het setje in het zwembad te blazen! Dus ik en nog een paar de andere leden geprobeert over te halen...Wij dachten dat het water tot onder de knie zou komen, want er stond 40cm aan de zijkant, dus het zou wel meevallen. Uiteindelijk hadden we iedereen zover en daar gingen we! Heel de blaaskapel in het water! :D Bleek het water dus toch wel iets dieper dan gedacht...broek nat! Hebben toen een half uur muziek staan maken hahaha, echt gelachen! Er viel een stembuis in het water, een marsboekje (waar al je muziek dus in zit) ghehe! Het was echt heel erg leuk! Daarna m'n voeten afgedroogd met een of ander tafellaken hihi. Het was daarna wel een beetje koud ;)
Leuke avond gehad!

woensdag 6 juli 2011

Vakantie!

Op 20 juni vertrokken mama en ik naar Kroatië! We gingen met Oad. Eerst reden we naar Beek, waar het centrale opstappunt was. Vanuit daar vertrokken die dag zo'n 20 bussen naar van allerlei bestemmingen. Wij gingen naar Biograd Na Moru in Kroatië, aan de kust! Na één nacht in Duitsland


Een paar kopjes koffie en één nacht in Karlovac (begin van Kroatië) ginen we naar de Plitvice meren. Heel erg mooi!!!











Vervolgens kwamen we aan in ons hotel in Biograd waar we 7 nachten verbleven. Vandaaruit hadden we, behalve op zondag (vrije dag), iedere dag een hele mooi excursie.




Op het eilandje Zlarin bezochten we een kerkje waar twee zusters voor ons het Ave Maria gingen zingen, erg mooi! Ook bezochten we een koraalshop + museum en daar kocht ik deze (linkse) ring! Op dat eiland kregen we ook een lunch die erg lekker was en er was live muziek, zelfs de polonaise gelopen hahaha!




Ook bezochten we de Krka watervallen, die waren ook heeeeeel erg mooi!!!



De chauffeur wist mooie plekjes te vinden onderweg en zo kwamen we bij dit uitzicht punt. Een klooster op het eiland Visovac.


deze foto is in Zadar gemaakt. Daar hadden we een rondleiding met een gids. Hier zit ik bij het zee orgel. daar liggen 300 nog wat buizen en als er dan water in die buis loopt klinkt er 'muziek'. Erg mooi! (wat niet...haha!)



Ons hotel met zwembad ervoor, 20 meter verder en je belandt in de zee!



Toen we op de terugweg alweer naar Zagreb gingen kwamen ook langs dit kerkhof. Als je daar een plek wilde hebben moest je er zoveel geld voor betalen dat je er ook een huis van kunt kopen....haha!




Natuurlijk hebben we nog veel meer gedaan, maar dat is gewoon te veel om op te noemen! We hebben het in ieder geval erg naar onze zin gehad. Het was iedere dag lekker weer en we hebben goed genoten dus helemaal leuk!!!


zaterdag 2 juli 2011

Terug van weggeweest

Ben 12 heerlijke dagen in Kroatië geweest. Het was super leuk, lekker warm, mooi en gezellig!!!
Zodra ik tijd heb een blog met foto's!